Over

Carla Nijlunsing

CNCC - Carla Nijlunsing

CNCC begeleidt teams en individuen in een professionele situatie waarbij de resultaten van tevoren worden afgesproken. CNCC is in 2006 opgericht door Carla Nijlunsing, begeleidingsexpert.

CNCC helpt mensen om gelukkiger te zijn op hun werk. CNCC werkt alleen met senior deskundigen die veel ervaring hebben in dit werk. Professionals die zichzelf steeds weer in vraag stellen, evalueren en verbeteren. Ons motto: ‘Teach as you preach’ en ‘doe wat je zegt en zeg wat je doet’ maar ook ‘hou het helder en simpel’. We houden dus niet van ‘gebakken lucht’ en managementtaal.

CNCC helpt mensen hun werk beter te doen. Eerst wordt onderzocht wat belemmert om (nog) beter te performen. Als dat duidelijk is dan wordt dit benoemd. Dat kan de ‘blinde vlek’ zijn, maar ook ‘dat wat niet gezegd mag worden’. Voor iemand buiten de organisatie is het gemakkelijker om het te zien en het te zeggen. Daarna helpen we de blokkades op te ruimen en begeleiden we het proces om te kunnen verbeteren. Lees hierover meer in de getuigenissen van onze klanten.

Je bent van harte welkom om eens te bellen of te mailen en te informeren of we ook jou kunnen begeleiden met jouw professionele vraag. We werken voor organisaties, teams en individuen; maar altijd in de professionele context en steeds gericht op persoonlijk leren om met meer plezier en engagement te kunnen en willen presteren.


CNCC Comm. V.
Petunialaan, 41
B-2950 Kapellen
NL 0652897661
B 0476 543 362


Bank: Fortis Belgie
BTW BE 0807 978 524
BIC GEBABEBB
IBAN BE56 0015 3514 0588

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK